Vilkår og betingelser

Ved bestilling af abonnement eller køb af ydelser hos uniforms.dk accepterer du nedenstående handelsbetingelser for uniforms.dk

Sikker handel hos uniforms.dk

§1: Hos uniforms.dk har vi taget en række forholdsregler for at gøre din køb 100% risikofrit.
Når du betaler med kort, sørger vi for at kortoplysningerne ikke bliver gemt hos Uniforms.dk. Alle følsomme oplysninger bliver opbevaret af en bank (lovkrav). Alle oplysninger der bliver videresendt fra Uniforms.dk servere til en bank bliver sendt krypteret, så ingen andre har mulighed for at opsamle dine private informationer.
De oplysninger du afgiver om dig selv til Uniforms.dk er udelukkende til internt brug og vil aldrig blive videregivet til tredie mand undtagen til retsmyndigheder ved dom eller kendelse. De oplysninger du afgiver til Uniforms.dk ved indmeldelse, bruges til at give dig det størst mulige udbytte af Uniforms.dk

For at sikre at ingen andre får adgang til de oplysninger du sender til os krypteres oplysningerne. Hvilket betyder at kun servere godkendt af PayPal kan læse dine oplysninger. For betaling med internationale kort gælder det samme, dog sker kodningen gennem godkendte servere.

Når du betaler med kort hos Uniforms.dk er det altså sikkert at afgive kortnummer og udløbsdato. PayPal(dankort og visa/dankort) og ICP (internationale kreditkort, herunder Mastercard) garanterer for betalingen, så du aldrig bliver holdt ansvarlig for falske eller svigagtige betalinger på Uniforms.dk. Hvis uheldet er ude og en fremmed misbruger dit kort på Uniforms.dk dækkes beløbet enten af din bank eller uniforms.dk
Det er altså 100 % sikkert at handle med Uniforms.dk

Af hensyn til vores brugere har vi udarbejdet en række politikker og guidelines for brugen af Uniforms.dk. Skulle du være i tvivl kan du altid kontakte vores support på mail: info@uniforms.dk eller du kan søge oplysninger på siden under hjælp og support.

§2: Betaling på Uniforms.dk
Du kan betale med kreditkort på Uniforms.dk (dankort, mastercard og visacard). Når du har bestilt varen på Uniforms.dk bliver beløbet hævet på din konto. Betaling af abonnementsaftaler. Læs afsnittet om abonnementsaftaler.

§3: Sendt ordre
Når du har trykket acceptèr, får du straks tilsendt en bekræftelse på mail om at ordren er godkendt, samt en kvittering og ordrenummer. Bekræftelsen kan du med fordel printe ud og opbevare, hvis du senere i forløbet skulle opleve problemer på Uniforms.dk

§4: Trediemands misbrug af profilen.
Uniforms.dk påtager sig intet ansvar for treidemands misbrug af personlige profiler på Uniforms.dk. Det er op til profilindehaveren selv at opbevare profilnavn og kode et sikkert sted. Tjek løbende din profil, og finder du noget usædvanligt, så tag kontakt til Uniforms.dk på mail: info@uniforms.dk

Abonnementsbetingelser

Med et abonnement til Uniforms.dk får du adgang til en unik dating site, hvor du kan chatte, uploade, tilgå og se billeder. Siden er designet til at du kan få kontakt til den eneste ene eller bare finde søde venner online.

§5 Uniforms.dk Abonnementsaftaler.
1 måneds abonnement: betales pr. løbende måned. Kun betaling med kreditkort.
3 måneders abonnement: betales pr. løbende kvartal. Kun betaling med kreditkort.
6 måneders abonnement: betales pr. løbende halvår. Kun betaling med kreditkort.
Ved køb af abonnement vil der altid tages udgangspunkt i en af ovenstående abonnementstyder – med hertil gældende abonnementsbetingelser.

§6 Betaling
Alle abonnementstyper er opbygget således, at de automatisk fornyes, indtil du vælger at opsige det. Når du tegner et abonnement accepterer du samtidig at Uniforms.dk ved automatisk fornyelse af dette løbende trækker et beløb svarende til prisen for det abonnement, som du fornyer fra den konto, som du benytter ved oprettelsen af abonnementet.
Du kan betale med VISA, Mastercard og Dankort til alle produkter.
Uniforms.dk forbeholder sig ret til fremtiden at pålægge yderligere transaktionsgebyrer oveni udsalgsprisen.
§7 Aftaleindgåelse og kvittering
Når du køber adgang til Uniforms.dk indgår du aftale med Hemberg Office, CVR 3648 4977, 4000 Roskilde, telefon: 2510 2049. Når du har foretaget et køb modtager du en e-mail kvittering. Denne kvittering er dit bevis på den indgåede aftale og den svarer til indholdet af den dokumentation, som Uniforms.dk opbevarer om den indgåede aftale.

§8 Fortrydelsesret
Idet dit abonnementsmedlemsskab giver direkte adgang til lukkede områder på Uniforms.dk er medlemsskabet ikke omfattet af fortrydelsesret. I henhold til §12 stk. 2 i lov om visse forbrugsaftaler, gælder den i loven indeholdte fortrydelsesret ikke ved fjernsalg af tjenesteydelser, såfremt udførelsen af tjenesteydelsen påbegyndes samtidig med aftaleindgåelse.

§ 9 Opsigelse/deaktivering
Såfremt du ønsker at opsige din abonnement eller lukke din profil kan du altid gøre det i betalingscentret (se øverste højre hjørne). Via dette link kan du deaktivere den automatiske fornyelse som trækkes på dit kreditkort. Opsigelse/deaktivering af løbende abonnement skal ske senest 24 timer før abonnementsudløb. Hvis du har behov for hjælp til opsigelse eller deaktivering kan du kontakte kundesupport, som er parat til at hjælpe dig.
Kontakt kundesupport på mail: info@uniforms.dk. Skriv gerne telefonnummer til os. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.
Kundesupport er lukket lørdag, søndag og helligdage.
Nedlagte eller slettede profiler kan ikke rejse krav om godtgørelse/refundering af penge for uudnyttet abonnement.

§ 10 reklamation
Ifølge købeloven har du to års reklamationsret. Hvis du ønsker at reklamere over en mangel ved din profil, skal du reklamere indenfor en rimelig tid efter du har opdaget manglen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter du har opdaget manglen er reklamationen altid rettiddig.

Generelle betingelser:

§11 Forbehold for ændringer
Uniforms.dk forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt at ændre, tilpasse eller forny omhandlede handelsebetingelser, og du er indforstået med at omfattet af sådanne ændringer, forandringer eller opdateringer.

§12 Ophavsret
Denne side er ejet og drevet af firmaet Hemberg Office, og er dermed undergivet den danske lovgivning. Læs venligst reglerne igennem før du går i gang med at bruge Uniforms.dk. Gennem brug af Uniforms.dk accepterer du automatisk reglerne for siden. Reglerne for profiler har du accepteret ved oprettelsen af en profil på Uniforms.dk. Hvis du ikke accepterer reglerne for Uniforms.dk må du ikke anvende siden. Det skal samtidig oplyses, at man skal være minimun 18 år eller derover for at anvende siden.

§13 Brug af materialer.
Du må ikke kopiere, reproducere, transmittere eller på anden måde gengive indhold af denne side, herunder billeder, video, lyd og tekst – til kommercielt eller privat formål uden skriftelig tilladelse fra Uniforms.dk

§ 14 kundepolitik
Vi garanterer at alle personlige oplysninger du afgiver til Uniforms.dk forbliver internt i virksomheden. Det garanteres ligeledes at dine oplysninger aldrig vil blive solgt eller på anden måde videregivet til trediemand eller virksomhed.

§15 Skat og moms
Alle priser på Uniforms.dk er incl. Moms.

§ 16 kontakt adresse
Denne side er ejet og drevet af:
Hemberg Office
4000 Roskilde
Telefon: 2510 2049
Mail: info@uniforms.dk

 

LOG IND PÅ DIN PROFIL OPRET NY PROFIL

Dit privatliv er vigtigt for os, og vi videregiver aldrig dine oplysninger.

×
[?]Profilnavn er det navn du bruger til at logge ind, og visningsnavn er det navn, der bliver vist på din side.

 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op