Gode råd om sikker dating

Disse gode råd er skrevet primært til vores medlemmer på Uniforms.dk – men vi ønsker at alle der tager på dating får nogle gode oplevelser, uanset om de er medlemmer her på siden eller ej.
Vi ønsker ikke at skræmme nogen og heller ikke at få nogen til at bakke ud fra datingsider, vi ønsker blot at give et par gode råd med på vejen.
At møde andre mennesker gennem dating, skal specielt på denne side, skal være en af de sikreste måder at tage på dating.
Medlemmer vil aldrig blive bedt om at give nogle oplysninger ud, som de ikke ønsker at give ud. Dit navn og e-mail adresse vil aldrig nå ud til trediemand fra Unifoms.dk, men vil udelukkende komme ud til andre, hvis du selv ønsker det og sender oplysningerne.

Vi har lavet denne liste med tips til sikker dating, både ud fra vores egne erfaringer med dating men også ud fra generelle sikkerhedsråd fra den øvrige datingverden. Meningen er at du skal have gode oplevelser og kunne tage ud på sikker dating – det meste er sund fornuft – og det skulle give dig alle muligheder for at tage ud på succesfulde dates. Held og lykke på Uniforms.dk!

DATING ONLINE

Lad være med at sæt et gammelt foto af dig selv på nettet. Sæt et nyere foto på, som viser hvordan du ser ud i dag. Der er ingen grund til at snyde og måske gøre en potentiel partner sur og negativ. Det samme gælder teksten i din profil. Fortæl sandheden, hvis du mener du er buttet, så skriv det i stedet for veltrænet. Sandheden er et godt skridt på vejen, og hvis du er ude efter et seriøst forhold, så er det nok ikke en god start at lyve med oplysningerne i profilen.
En del af det sjove ved online dating er at kunne flirte og chatte med andre. Gør brug af denne mulighed. Du er helt anonym og har alle muligheder for at lave noget flirt på Uniforms.dk. Men når du så chatter eller flirter, så husk at det er dig selv der sætter grænsen. Lad være at gøre eller skrive noget, som du egentlig ikke har lyst til. Lad være at lade dig lokke af andre til at gøre noget som du måske ikke har rigtig lyst til. Det er altså vigtigt, at du holder dig inde for dine egne grænser, og ikke får lovet noget, som du måske ikke kan holde ved en evt. date.

Lad være at udlevere dit telefonnummer, hjemmeadresse, personnummer eller andet som kan identificere dig på nettet. Uanset hvor sød personen du chatter med lyder. Hvis du ringer op til en person du ikke kender kan det måske være en god ide første gang at tale sammen på mødetelefonen eller ringe op fra en telefon med taletidskort.

Der er mennesker på nettet, som desværre ikke er ærlige, og dem skal du selvfølgelig passe på. Hold øje med om der er inkonsekvens i deres historier eller deres livsstil. Hold øje med om der er inkonsekvens i deres alder, fremtoning, status og andre forhold de fortæller dig om. Personer som fortæller løgne vil som udgangspunkt komme til at afsløre sig selv på et tidspunkt.

GØR DIG KLAR TIL DEN FØRSTE DATE:

Når du nu har haft det sjovt på Uniforms.dk og mødt en eller flere personer, som du godt kunne tænke dig at møde, så er her et par gode råd til den første date.

  • Lad aldrig en fremmed samle dig op på din bopæl
  •  Planlæg aldrig den første date på din egen bopæl og undlad dermed at lukke en fremmed ind i det hjem
  • Planlæg din date på et offentligt sted – en cafe, en restaurant eller et andet sted, hvor der er mange mennesker. Lad eventuelt en ven eller veninde kende navnet på den du skal møde og lad din ven vide hvor i mødes. Aftal eventuelt, at du ringer til din ven/veninde eller sender en sms når du har mødt personen. Du kan eventuelt også aftale, at du ringer eller sender en sms i løbet af aftenen og fortæller hvordan det går
  • Du kan eventuelt også aftale på forhånd med din ven eller veninde, hvornår du er hjemme og så ringe til dem. Det er så selvfølgelig vigtigt at du overholder tiden, så de ikke bliver bekymret for dig, men det giver dig også alle muligheder for at tage hjem og tænke dig om
  • Arranger eventuelt at din date mødes med dig i byen, hvor du er sammen med nogle venner. Så har du dine venner lige omkring dig
  • Du skal aldrig acceptere et lift hjem hvis du ikke er 100 % sikker på den person du sidder overfor
  • Tag en mobiltelefon med dig, som er til at få fat i og hvor du hurtigt kan få fat i en person der kan komme og hente dig
  • Beslut dig til inden du tager hjemmefra om du har tænkt dig at indlede et sexuelt forhold til personen du skal mødes med. Lad være at lade dig overtale, og hold fast i det du har besluttet. Det behøver jo ikke være på første date, og det skader ikke at tænke sig om. Lad dig aldrig presse til noget som helst
  • Du er ikke med i et kapløb med tiden. Tag den tid du skal bruge for at lære en person at kende. Hvis din date er oprigtig interesseret i dig har han/hun også tid til at vente på at I lærer hinanden at kende. Lad være at gøre noget som du måske kommer til at fortryde senere.

DIN AFTEN I BYEN

Vi ved godt at det er voksne mennesker som melder sig ind på Uniforms.dk, og vi også godt at du er i stand til at tage en beslutning om hvad du vil, men vi vil alligevel lige give et par velmente råd om at tage i byen.

LAD VÆRE AT BLIVE FULD.
Nu vil vi jo ikke være kedelige eller slå en hver form for morskab ned. Der skal være plads til en drink og der skal være plads til at drikke noget. Det kan jo også være med til at løfte stemningen, og være med til at sørge for en mere løssluppen stemning. Det vi mener er, lad nu være at drikke dig pivstiv, så du mister orienteringen og din sunde fornuft forsvinder. Og er det nu så charmerende hvis han/hun inviterer dig ind på kaffe og du falder i søvn på stue gulvet……nej, vel

TÆNK OVER HVILKE OPLYSNINGER DU GIVER UD.
Du ved stort set ikke noget som helst om den person du sidder overfor. Tænk dig om, hvilke oplysninger du ønsker personen har om dig. Skal din date vide hvor du bor ?? Måske vil du senere blive glad for at han/hun ikke ved hvor du er fra, hvis du finder ud af, at din date bare slet ikke er noget for dig.

EFTERLAD IKKE DIN TASKE/PUNG HOS EN PERSON DU IKKE KENDER.
Ville du gøre det med andre personer du ikke kender ???

HOLD ØJE MED DIN DRINK.
Vi ved godt at drug rape er sjældent og risikoen er lille, men for en god ordens skyld, og for din egen sikkerheds skyld. Efterlad ikke din drink hos en person du ikke kender eller ikke stoler på.

FORLAD IKKE STEDET MED EN PERSON DU IKKE KENDER.
Igen må vi sige. Vi ved godt at det er voksne mennekser der er på Unifoms.dk, og vi ved godt at du selvfølgelig ikke skriver disse tips ud, og sidder med på en cafe eller på et dansested. Men det er altså en god ide på forhånd at beslutte sig til om du tager hjem alene, om du tager hjem med dine venner eller om du kan finde på at tage med en fuldstændig fremme ud fra stedet du dater på. Hvis du er med venner, så kan de holde øje med dig, hvis du tager med en fremmed væk fra stedet…ja, så er du på egen hånd.

Vi håber vi med ovenstående ikke har skræmt dig væk fra at date og fra Uniforms.dk. Moderne dating er en god måde at møde andre og måske endda møde den store kærlighed. Vi ønsker blot at du får en god oplevelse. Vi ønsker dig held og lykke med at finde den rigtige for dig – men gør det på en sikker måde.

LOG IND PÅ DIN PROFIL OPRET NY PROFIL

Dit privatliv er vigtigt for os, og vi videregiver aldrig dine oplysninger.

×
[?]Profilnavn er det navn du bruger til at logge ind, og visningsnavn er det navn, der bliver vist på din side.

 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op