Privatlivspolitik

Når du opretter en profil på Uniforms.dk accepterer du denne privatlivspolitik.

Generelt:
Når du opretter en profil på Uniforms.dk oplyser du oplysninger om dig selv. Nedenfor kan du læse om de informationer der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til de indsamlede oplysninger.

Uniforms.dk indsamler udelukkende oplysninger om dig som bruger af websiden ved de oplysninger du selv angiver.

Personoplysninger:
Uniforms.dk beder dig om personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber en profil på vores website. Det er primært oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer, køn og alder. Men det kan også være oplysninger om interesser og fokusområder. I forbindelse med oprettelse af profil på Uniforms.dk er der obligatoriske oplysninger, som skal opgives til profilen. Afgivelse af øvrige oplysninger fx i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve er frivillige.

Når du køber tjenester på vores website har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation for købet. Når du har betalt for dit medlemskab på Uniforms.dk arkvires oplysningerne. Ved nedlæggelse af profilen på Uniforms.dk slettes personoplysninger om dig fra Unifoms.dk

Unifoms.dk videregiver ikke de oplysninger du har oplyst til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner, medmindre du har givet særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Hvis du har givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager pr. telefon, brev eller elektroniske medier.

Husk at enhver oplysning du afgiver – inklusiv personlig identificerbar information – i et offentlig forum som for eksempel en online-debat ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan evt. ses af tredjepart, der ikke har noget med Uniforms.dk at gøre. Vi anbefaler derfor at du omhyggeligt overvejer, hvilke oplysninger du afgiver i offentlig forum.

Beskyttelse af personoplysninger:
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemme de personlige oplysninger du afgiver på computere med begrænset adgang. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine oplysninger på eget ansvar.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger:
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinier for behandling af personoplysninger. Gør vi det retter vi selvfølgelig datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

Kontakt:
Hvis du ønsker adgang til oplysninger som er registreret om dig hos Uniforms.dk skal du rette henvendelse til mail: info@uniforms.dk
Er der registreret forkerte data eller har du indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har jf. persondataloven mulighed for at gøre indsigelse mod en registrering.

Venlig hilsen

Uniforms.dk v/Hemberg Office

Sidst opdateret 29. august 2016

 

 

 

 

 

 

LOG IND PÅ DIN PROFIL OPRET NY PROFIL

Dit privatliv er vigtigt for os, og vi videregiver aldrig dine oplysninger.

×
[?]Profilnavn er det navn du bruger til at logge ind, og visningsnavn er det navn, der bliver vist på din side.

 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op