Uniforms.dk er det eneste seriøse mødested på nettet for os i uniform. Mød ligesindede, der forstår din hverdag, byg relationer og hvem ved – måske er det her du finder kærligheden?


Mød ligesindede

Mød andre i samme erhverv – og del dine erfaringer og oplevelser.

Udlev din fantasi

Har du altid drømt om at date en politibetjent eller en sygeplejerske? Find dem her!

Find kærligheden

Hvem ved? Måske er det her, du finder den eneste ene!

Det er nemt at finde en kæreste. Det behøver du ikke hjælp til. Men finder du ikke den rigtige kæreste, holder forholdet formentlig ikke længe.

Hos Uniforms.dk ved vi, at mange kvinder gerne vil møde en politimand, en brandmand, en ambulancefører eller en anden mand i uniform –  ligesom mange mænd gerne vil møde en politikvinde, en sygeplejerske eller en stewardesse. Det er her Uniforms.dk kommer ind i billedet.

Vores datingeksperter har udviklet den eneste danske datingside, hvor du kan finde en partner i uniform. Her er mulighed for nemt at oprette en profil, du kan søge enkelt eller avanceret, du kan deltage i vores fora og dermed finde frem til den rigtige kæreste, der passer sammen med dig i livsstil, personlighed, samliv, moral og samfund.

Kærlighed ved første blik er nok lidt en kliche, men det er vores erfaring, at det ofte sker, hvis man fører de rigtige mennesker sammen. Vi forventer, at du vil opleve en stærk følelse af kemi og samhørighed allerede første gang, du møder din nye kæreste.

Lad eventyret starte på Uniforms.dk!

Mød vores team

Uniforms.dk - date i uniform

Nicolai H.

Adm. direktør

Uniforms.dk - date i uniform

Mie H.

Eventmanager

Uniforms.dk - date i uniform

Jan H.

Administrator

LOG IND PÅ DIN PROFIL OPRET NY PROFIL

Dit privatliv er vigtigt for os, og vi videregiver aldrig dine oplysninger.

×
[?]Profilnavn er det navn du bruger til at logge ind, og visningsnavn er det navn, der bliver vist på din side.

 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op